La balaguerina Jordina Rovira fitxa per una universitat dels Estats Units per competir a la NCAA de futbol

Rovira estudia psicologia i compaginarà el grau amb l’equip de futbol que juga a la segona divisió de la lliga universitaria del país

Ella és la Jordina Rovira, una veïna de Balaguer de 20 anys. La seva gran passió és el futbol, un esport el qual li ha dedicat moltíssimes hores tota la vida. I aquesta afició li donarà una oportunitat molt especial, ja que d’aquí dues setmanes viatjarà a Atlanta per estudiar i competir en una de les seves universitats.

La seva història amb el futbol comença de ben petita, en un món fins ara molt masculí però del qual ella sempre n’ha tret experiències molt positives.

La Jordina espera amb moltes ganes que arribi el primer dia a la que serà la seva nova casa els anys vinents. Mentrestant, segueix entrenant cada dia en aquest gimnàs de Balaguer, en el qual també hi treballa, per arribar en les millors condicions físiques.

De Balaguer a l’estat de Georgia. De jugar a Primera nacional amb el Pardinyes, a la segona divisió de la NCAA de les lligues universitàries de futbol estatunidenques. Una aventura que la Jordina espera que sigui enriquidora i que pugui tornar amb la motxilla plena d’experiències i nous aprenentatges.


Informa: Gerard Díaz Tribó

2 comentaris

  • Antoni Ricart

    Moltes felicitats Jordina t’ho mereixes i que tinguis molts exits i que el nom de Catalunya viatgi amb tu. Una abraçada.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.