La 3ª edició del Premi d’Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens es declara desert

El jurat encapçalat per Roser Capdevila i Ramon Besora, ha pres la decisió després de valorar totes les obres presentades

El jurat qualificador de la tercera edició del Premi d’Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens ha decidit, després de valorar les 16 obres presentades, deixar el premi desert.

El jurat està format per la il·lustradora Roser Capdevila, Presidenta d’Honor, per l’escriptor, editor i mestre, Ramon Besora, President del Jurat; per l’impulsor de la llibreria L’Argonauta, Andrea Giovannoli, la bibliotecària i directora de la Biblioteca Pública de Balaguer, Núria Arbós; la directora de l’escola Alfred Potrony, Elisa Navarro; el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Térmens, Vicenç Pascual; l’especialista en premsa i màrqueting, Sílvia Rodríguez, el responsable d’Edicions Salòria, Marcel·lí Pascual, l’editora de BindiBooks, Cristina Feliu, la responsable de la Biblioteca de Térmens, Tatiana Cercós, i la guanyadora de la darrera edició, Anna Font.

El premi el convoca anualment l’ajuntament del consistori,té un import de 4.000 euros, i l’obra guanyadora es publica en una col·lecció especial de l’Editorial Meraki, un segell d’Edicions Salòria.

La primera edició del premi la va guanyar l’artista Natallia Domanova amb l’obra El Sr. Mongeta, la Sabata i el Botó escrita i il·lustrada per ella mateixa, i la segona edició la va guanyar la il·lustradora Anna Font amb l’obra En Gafarró estrena barret que es va publicar et passat mes de setembre. Les dues obres guanyadores han rebut elogis de crítics nacionals i internacionals.

El proper mes de març es presentaran les bases de la quarta convocatòria del premi que mantindrà l’essència amb la qual es va impulsar des del consistori termení.  La temàtica del premi valora especialment que els àlbums facin referència al món rural i al primer sector, que són els eixos de la societat i l’economia lleidatana. Tot i això, la convocatòria és oberta a totes les temàtiques i finalment el que el jurat valorarà serà la qualitat i l’originalitat dels treballs presentats, tant pel que fa als textos com a les il·lustracions.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.