La 25a Càtedra d’Estudis Medievals s’ajorna fins al 2021

Aquest curs d’estiu, previst inicialment per a mitjans de juliol, s’ajorna a l’estiu que ve, en motiu de l’actual crisi sanitària derivada de la pandèmica de la Covid-19

La Càtedra d’Estudis Medievals del Comtat d’Urgell haurà d’esperar fins al 2021 per celebrar la seva 25ena edició. Aquest curs d’estiu, previst inicialment per a mitjans de juliol, s’ajorna a l’estiu que ve, en motiu de l’actual crisi sanitària derivada de la pandèmica de la Covid-19.

La Càtedra d’Estudis Medievals del Comtat d’Urgell reuneix cada any científics i historiadors de diferents universitats d’arreu del món.

Es tracta d’un curs organitzat conjuntament pel Consell Comarcal de la Noguera, l’Ajuntament de Balaguer, l’Arxiu Comarcal de la Noguera i la Universitat de Lleida, que des de fa més de dues dècades programen aquest curs d’estiu amb la voluntat d’estudiar i difondre la història medieval de la Noguera.

Es tracta d’un espai consolidat de recerca, divulgació i ensenyament històric obert a tots aquells que volen aprofundir en el coneixement del passat medieval  des d’una perspectiva actual, que enguany per primer cop en dues dècades s’haura de suspendre.


Informa: Carla Vilaseca i Vilarasau

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.