Junts per Catalunya reforça el compromís per combatre el despoblament de la Noguera en una reunió estratègica amb lideratges municipals

La trobada s’emmarca dins d’un cicle de 43 sessions d’estratègia que es duran a terme a totes les comarques de Catalunya

Junts per Catalunya ha congregat avui una destacada representació de càrrecs electes de la Noguera en una intensa jornada de treball a la ciutat de Balaguer. Aquest esdeveniment forma part d’una sèrie de 43 sessions estratègiques planificades, amb l’objectiu de coordinar l’acció política dels càrrecs electes i abordar els reptes més importants del país. En total, es duran a terme 43 trobades durant els pròxims mesos a totes les comarques.

A la reunió hi han participat alcaldes, regidors i caps de llista de 20 municipis de la comarca de la Noguera. La jornada ha comptat amb el secretari general Jordi Turull; el responsable de Política Municipal i Territori, David Saldoni; les diputades al Parlament de Catalunya, Anna Feliu i Jeannine Abella; el diputat al Congrés, Isidre Gavin; el diputat provincial i president comarcal, Marc Solanes; el president de la Vegueria, Eloi Bergós; i Gemma Trilla, cap de llista a Balaguer.

L’objectiu d’aquesta trobada és preparar de forma conjunta l’acció política de Junts al territori, abordant les necessitats de la comarca en general i de cadascun dels municipis en particular i crear mecanismes de coordinació entre les diferents institucions per tal d’aconseguir tirar endavant iniciatives polítiques que donin resposta a aquestes prioritats.

Durant la sessió de treball d’avui, s’han abordat qüestions com la regulació urbanística rústica, l’equilibri territorial, la despoblació i el repoblament, la gestió de l’aigua, l’acompanyament a la gent gran i el suport a la pagesia.

La propera sessió de treball se celebrarà el 29 de novembre a la comarca del Tarragonès.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.