Junts per Balaguer demana dignificar les entrades de la ciutat

El grup municipal formularà aquest prec al ple ordinari de la Paeria que tindrà lloc aquest dijous

 

Junts per Balaguer demana a l’equip de govern municipal que emprengui mesures per arranjar i dignificar les entrades de la ciutat. Segons el grup municipal, tots els accessos són molt millorables: el de l’Hostal Nou, les diverses entrades de la variant així com les rotondes del secà, la carretera d’Àger i la carretera de Camarasa. Des del grup municipal expliquen que “en alguns casos la senyalització horitzontal està despintada, en altres hi figuren cartells desfasats d’anys enrere i en tots ells l’enjardinament està descuidat”.

Segons Gemma Trilla, cap de l’oposició a la Paeria, “molts pobles petits han tingut cura d’oferir una bona imatge instal·lant-hi el nom del municipi, amb il·luminació i enjardinament. A Balaguer, per contra, no només hi manca aquesta cartelleria de benvinguda, que reforçaria la identitat de la ciutat i serien elements decoratius, sinó que ni tan sols els rètols oficials estan en bones condicions”.

El grup municipal de Junts per Balaguer formularà aquest prec al ple ordinari que tindrà lloc aquest dijous i es posarà a disposició de l’equip de govern municipal per col·laborar en aquesta línia.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.