El Juliol de Música i Poesia commemorarà l’Any Beethoven i l’Any Josep Carner el 25 de juliol

L’espectacle “El juliol mira enlaire!” estarà dedicat a commemorar el 250è aniversari del naixement de Beethoven i el 50è aniversari de la mort de Josep Carner.

Els organitzadors del Juliol de Música i Poesia han fet públic el cartell de l’únic concert que s’oferirà enguany a causa de la pandèmia generada per la Covid-19. Un espectacle poètic musical que vol commemorar dues efemèrides: el 250è aniversari del naixement de Beethoven i el 50è aniversari de la mort de Josep Carner.

La mezzosoprano Marta Infante, el baríton Javier Lázaro, la pianista Marta Messalles i Carme Sansa i Enric Arquimbau com a dients, seran els encarregats de fer gaudir al públic d’aquesta vetllada lírica i poètica.

El concert tindrà lloc el dissabte 25 de juliol a les 9 del vespre al Monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses i des de l’organització remarquen la importància d’adquirir les entrades anticipades per tal de garantir un accés controlat i segur i evitar aglomeracions a la taquilla.

El concert serà a l’aire lliure i l’aforament estarà limitat a un màxim de 250 persones. Des de l’organització també es dividirà el públic en diferents zones amb entrades diferenciades amb la voluntat de garantir la seguretat de tothom.


Informa: Carla Vilaseca i Vilarasu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.