El JoVa arrenca aquest mes de juliol a la Noguera amb 8 municipis

La novena edició del projecte Joves i Valors (JoVa), organitzat per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera, es mantindrà aquest any en el calendari estiuenc, tot i que amb algunes novetats i un descens de la participació a causa de la incertesa generada per l’evolució de la pandèmia de la Covid-19.

Una de les principals novetats d’aquest any, derivades de les mesures de seguretat excepcionals que s’han d’aplicar a causa de la pandèmia de la Covid-19, és l’eliminació de la tradicional sortida a PortAventura. A canvi, es lliurarà un obsequi a cada participant.

Una setantena de joves d’entre 12 i 17 anys dels diversos municipis de la Noguera prendran part d’aquest projecte comarcal, que consisteix a oferir al jovent la possibilitat de dur a terme activitats de voluntariat durant l’època estival per millorar espais del seu municipi a partir de les seves pròpies propostes i les necessitats dels seus respectius ajuntaments.

Els municipis adherits aquest any al JoVa són Algerri, Artesa de Segre, Balaguer, Bellcaire d’Urgell, la Sentiu de Sió, les Avellanes i Santa Linya, Menàrguens i Torrelameu.


Informa: Carla Vilaseca i Vilarasau

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.