Jornada per difondre el projecte FER a la comunitat educativa

La sala Maria Rúbies del Consell Comarcal de la Noguera ha acollit aquest dijous al matí una jornada de formació per a professors de primària interessat en desenvolupar el projecte FER.Cat que el Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord desenvolupa des del curs 2009-2010.

La jornada d’avui serveix per mostrar el materials als professors i orientar-los a l’hora de portar aquest projecte a les seves aules.

El projecte FER es va posar en marxa l’any 2009, amb una prova pilot. Des de llavors el programa ha anat evolucionant amb ‘objectiu de fomentar l’emprenedoria als cursos de primària en clau rural. D’aquesta manera es vol conscienciar als infants de la realitat empresarials del seu territori i dotar-los d’eines suficients per poder aportar solucions creatives als nous reptes de territoris rurals, projectes que es mostren a final de curs i que al llarg del curs hauran treballat gràcies a la mascota del programa.

En l’edició passada el programa FER.cat va comptar amb la col·laboració de 61 professors i hi van participar 40 escoles i més de 800 alumnes d’arreu del territori català.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.