Les escoles i llars d’infants de Balaguer adapten les Jornades de Portes Obertes a formes virtuals

Els centres han actualitzat les webs, preparen vídeos o van més enllà, com l’Escola Pia que farà una Jornada de Portes Obertes Online el proper diumenge 17 de maig a les 12 del migdia

Jornada de portes obertes

Aquest dimecres comença la preinscripció escolar i els centres han preparat jornades de portes obertes adaptades a la nova situació. Han optat per diferents fórmules, però totes virtuals.

Pel que fa a les escoles públiques, La Noguera o Gaspar de Portolà han optat per incloure al seu web apartats amb informació dels seus serveis i metodologia, acompanyats de vídeos explicatius. L’escola Mont-Roig ofereix, en canvi, una visita fotogràfica per les seves instal•lacions i el centre Àngel Guimerà disposa d’un díptic informatiu també consultable a la seva web.

Pel que fa als centre concertats, Vedruna Balaguer ha posat en marxa un web específic, accessible des de la seva web principal, on trobar imatges, un vídeo i tota la informació del centre.

L’Escola Pia ha anat una mica més enllà i, a part de la informació que es pot trobar a la pàgina web i a les xarxes socials, ha organitzat pel proper diumenge 17 de maig a les 12 del migdia una jornada de portes obertes virtual on els interessats podran entrevistar-se amb el director de l’escola i també els tutors/es dels cursos, així com conèixer el projecte educatiu i visitar les instal·lacions.

Pel que fa a les llars d’infants municipals, els Putxinel•lis i el Patufet, estan preparant el nou curs escolar, i està previst que en els propers dies es faci públic un vídeo a mode de jornades obertes, i es faci públic també un díptic explicatiu del seu funcionament.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.