Jordi Ignasi Vidal considera “lògic” que es posi fi al toc de queda

Fa una crida a la vacunació després de detectar que hi ha certs col·lectius que no han rebut el vaccí contra la Covid-19

L’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha considerat “lògic” l’anunci del Govern de voler posar fi al toc de queda a partir de divendres a Balaguer i la resta de municipis catalans afectats per aquesta mesura. El paer en cap ha remarcat que era una restricció ineficaç tal com estava plantejada ara mateix. D’altra banda, Vidal ha admès que és “evident” que això afavorirà que els joves que marxaven als municipis pròxims per reunir-se durant la nit a partir d’ara es trobin a la mateixa capital de la Noguera. En aquest sentit creu que una de les poques eines administratives per fer front a aquestes possibles reunions de grups nombrosos als carrers serà que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya accepti la pròrroga de la prohibició de reunir-se més de deu persones.

Així mateix, Vidal ha cridat també a la població a vacunar-se després de detectar que hi ha certs col·lectius que no han rebut el vaccí contra la Covid-19 i que les dades epidemiològiques no pronostiquen una tardor tranquil·la.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.