Joan Talarn inaugura la remodelació del passeig i la plaça de la Urbanització Antoni Gaudí de Bellcaire d’Urgell

El president de la Diputació de Lleida va assistir també a la Festa de les Cassoles, en el marc de la Festa Major

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, va presidir dissabte al vespre la inauguració de la remodelació del passeig i la plaça de la Urbanització Antoni Gaudí de Bellcaire d’Urgell i posteriorment va participar en el tradicional Sopar de la Festa de les Cassoles, en el marc de la Festa Major d’aquest municipi de la Noguera.

Talarn va ser rebut per l’alcalde, Jaume Montfort, per la resta del consistori municipal i l’Ester Guarné, vicepresidenta tercera del Consell Comarcal de la Noguera.

En el seu discurs, Joan Talarn assegurava que les places, “són els centres neuràlgics dels pobles i cal tenir-les i recuperar-les”, com s’ha fet amb la plaça de la Urbanització Antoni Gaudí. Així, va definir aquests espais com “centres de confluència on es forma la identitat del poble”.

El president de la Diputació de Lleida va explicar que aquestes obres, que s’han finançat a través del fons del Pla d’Inversió Local de la Diputació, “són un exemple de la feina que realitza la Diputació”. Així, Joan Talarn manifestava  que “treballem perquè tots els pobles tinguin unes subvencions i unes ajudes justes, equitatives i transparents, ja que els pobles són verdaders governs locals i han de tenir els recursos necessaris per tirar endavant aquests projectes que necessiten els veïns i veïnes”.

Posteriorment, el president de la Diputació de Lleida va participar en el tradicional Sopar de la Festa de les Cassoles, que va tenir com a escenari al Poliesportiu Municipal.


Informa: Redacció / Fotos: Diputació de Lleida

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.