Joan Talarn inaugura la finalització de les obres del carrer Barcelona

El president de la Diputació de Lleida també ha aprofitat la visita a Balaguer per veure els arranjaments de la planta baixa del Molí de l’Esquerrà

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha visitat Balaguer aquest dilluns al matí en relació a la finalització de les obres del carrer Barcelona i de la planta baixa de l’edifici del Molí de l’Esquerrà. Talarn ha sigut rebut a la Casa de la Paeria pel Paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, i allà ha pogut firmar el llibre d’honor de la ciutat. Seguidament s’ha realitzat una visita als dos espais recentment arranjats i les obres de les quals ha comptat amb una subvenció de la Diputació.

El president ha volgut destacar la importància que té la ciutat de Balaguer com a motor econòmic i referent històric i cultural per a la demarcació de Lleida. A més, tant des de la Paeria com des de la Diputació també s’ha volgut fer incidència de la bona gestió del caudal públic per fer les millores necessàries per a la ciutat.

El tram del carrer Barcelona entre la Plaça de la Sardana i el carrer Almatà es té previst que sigui ja obert durant el matí de dimarts, amb el canvi a sentit únic en tot el tram de la via fins la variant.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.