Jean León, Martí Gironell i Pep Poblet tanquen el cicle Biblioteques amb DO de Balaguer

‘Més enllà de la Força d’un destí’ de Martí Gironell, Pep Poblet i Jean León van fer ple en la darrera activitats de Biblioteques amb DO de la Biblioteca Margarida de Montferrat

La història de Ceferino Carrión i de la seva transformació a Jean Leon durant l’època daurada de Hollywood és el fil conductor de la novel·la de Martí Gironell ‘La força d’un destí’ i ara també de l’espectacle que l’escriptor i periodista gironí acompanyat de Pep Poblet han portat a diferents punts de Catalunya amb la intenció d’explicar la vida d’aquest càntabre amb afany de triomf que durant els anys 60 i 70 va conviure i fer amistat amb estrelles mundials del moment com eren Frank Sinatra, James Dean o Marilyn Monroe entre molts d’altres.

‘Més enllà de la Força d’un Destí’ va arribar ahir al vespre a la Biblioteca Margarida de Montferrat per cloure el cicle lletres i vins. Un maridatge al que ahir s’hi van afegir els vins del protagonista de la novel·la, Jean León. Concretament el blanc i el negre de la gamma 3055 del celler del Penedès.

Amb aquesta espectacle la biblioteca va posar fi a la 5a edició del Biblioteques amb DO amb una gran assistència de públic en totes les activitats programades.

El cicle va començar el passat 18 de febrer amb un espectacle infantil i s’acabarà de manera oficial, pels usuaris de l’equipament, el pròxim diumenge 1 de març amb una visita al Monestir de les Avellanes i el seu celler, protagonista de les activitats  relacionades amb el Lletres i vi d’enguany


Informa: M. Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.