El camarasí Isidre Sala, nou delegat de Catalunya als Estats Units i el Canadà

El fins ara director general d’Afers Globals d’Acció Exterior substituirà en el càrrec a Victòria Alsina que ha plegat per motius personals

El govern català va nomenar dimarts al camarasí Isidre Sala com a nou delegat de Catalunya als Estats Units i el Canadà. El fins ara director general d’Afers Globals d’Acció Exterior substituirà en el càrrec a Victòria Alsina. En els tres mesos vinents, l’executiu té previst obrir un nou concurs públic per la plaça, que Alsina ja havia aconseguit per aquest procediment.

La fins ara delegada plega per motius personals. A la conselleria, Isidre Sala ha fet tasques per la cooperació entre el govern i organitzacions multilaterals amb l’objectiu de contribuir a l’aportació catalana als reptes globals.

Abans de la seva etapa al govern, Sala va treballar com a expert en institucions financeres internacionals i altres organitzacions internacionals. Però gran part de la seva carrera professional l’ha desenvolupat a ACCIÓ, des del 2004 al 2014, on va ser director de la divisió de cooperació internacional des del 2008.

Sala, originari de la localitat de Camarasa, és llicenciat en Ciències Econòmiques, té un màster en Diplomàcia i Acció Exterior per la Universitat Pompeu Fabra i un postgrau en Estudis de Desenvolupament per la Universitat Autònoma de Barcelona.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.