Inauguren la reforma de l’espai interior del Parc de Bombers de Balaguer

S’han fet millores en zones com la cotxera, les sales de descans i EPI i s’incorpora també un vestidor femení i un gimnàs, entre altres

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha inaugurat aquest divendres les obres de remodelació del Parc de Bombers de Balaguer que ara presenta un espai interior totalment renovat. En concret, els treballs han servit per millorar zones com la cotxera o les sales de descans. A més, hi ha un espai per netejar els EPI, un gimnàs, i s’incorpora també un vestidor i bany femení. L’obra ha comptat amb un pressupost d’1,5 milions d’euros.

Des del parc s’ha volgut destacar el treball de l’equip tècnic d’arquitectes a l’hora de materialitzar les propostes que els bombers els hi han fet per millorar la instal·lació. Una de les aportacions dels treballadors ha estat la d’habilitar un passadís central que connecta amb la resta d’espais.

Les obres es van iniciar farà un any per revertir les mancances que patia el Parc de Bombers, que es va construir l’any 1984. Recordar que la instal·lació es troba en una zona catalogada com a Bé Cultural d’Interès Nacional.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.