Iker i Juanlu Castillo, campions de Catalunya absolut de pàdel de 5a categoria

Era el primer cop que pare i fill competien junts en un torneig federat

El balaguerins Iker i Juanlu Castillo es van proclamar campions de Catalunya Absolut de pàdel de 5a categoria, en el torneig que la Federació Catalana de Pàdel va organitzar a les instal.lacions del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center aquesta passada setmana.

Pare i fill debutaven per primera vegada junts en un torneig federat amb un resultat immillorable. La parella va anar superant tots els seus enfrontaments amb certa autoritat, jugant a un gran nivell fins arribar a la final. En aquesta es van enfrontar a la parella Roca-Pin, amb qui van haver de treure la seva millor versió per endur-se el títol remuntant un mal inici de partit, fins a imposar-se en el tie-break del 3r set (2/6 6/2 7/6).

Gairebé sense descans, l’Iker ja prepara el Campionat de Catalunya Cadet que es disputarà a Tarragona aquesta mateixa setmana.