Íker Castillo triomfa al Campionat d’Espanya per equips de pàdel

El balaguerí guanya amb el seu equip, l’Aurial Padelindoor Lleida, el torneig estatal en categoria cadet disputat a Bilbao

Després de guanyar fa deu dies el campionat de Catalunya per equips de menors 2024, el balaguerí Íker Castillo i el seu equip de l’Aurial Padelindoor Lleida es van proclamar aquest cap de setmana campions d’Espanya per equips en categoria cadet.

El torneig per equips de la Federación Española de Pádel es celebrava a Bilbao i va reunir 44 conjunts de tot el territori nacional. Els lleidatans, que disputaven la segona categoria de cadet, van haver de superar cinc dures eliminatòries per plantar-se a la final i derrotar en aquesta al Club de Padel La Volea de Huelva, per acabar aixecar el títol de campions estatals.

Aquesta gesta posa a l’Íker i el seu club per primera vegada a la màxima categoria del padel de menors estatal.