Hora del conte “Qui viu aquí?” de Sandra Rossi

El passat dilluns dia 4 de febrer la Biblioteca Margarida de Montferrat va acollir una nova sessió de l’hora del conte emmarcada en el projecte Creixem Llegint. Aquesta sessió a càrrec de Sandra Rossi, tenia per títol “Qui viu aquí?”. Rossi va explicar el conte amb el suport de diversos objectes, caixes, instruments, il·lustracions que eren dins les caixes. Pares, infants i narradora van jugar amb la veu, els sons i les cançons, i al llarg de la sessió van aparèixer diverses sorpreses que donaven relleu a la història i ajudaven als petits a mantenir l’atenció.

A Qui viu aquí, Rossi presentà tres caixes on hi vivien una taronja, una poma i una pera (fruites molt conegudes pels petits), i que van ser les protagonistes de la història. Les caixes es van transformant durant el conte en petits escenaris per la narració. En un moment de la història apareix el llibre com a eina per resoldre un conflicte.

L’hora del conte va acollir una vuitantena de persones que van gaudir d’allò més de la teatralitat de la Sandra, que no deixa mai ningú indiferent.

Recordem que el projecte Creixem Llegint funciona a la Biblioteca des de l’any 2011, com a continuació del Nascuts per Llegir. Es tracta d’un projecte de foment de la lectura des del primer mes de vida i fins que l’infant té 5 anys, i es fa en col·laboració amb el CAP de Balaguer.

La propera sessió de contes serà al mes de maig.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.