Els grups de l’oposició de l’Ajuntament de Balaguer bloquegen una modificació de crèdit

El tècnic balaguerí Robert Martínez serà nomenat fill predilecte de Balaguer el proper més de novembre en reconeixement als seus mèrits esportius. La proposta ha estat aprovada per unanimitat  al ple municipal d’aquest dijous. El consistori pren la decisió en un moment en que Robert Martínez viu el punt àlgid en la seva carrera professional i com a agraïment a la seva implicació amb la ciutat.

D’altra banda l’equip de govern proposava una modificació de crèdit de més de 75.000 euros per afrontar pagaments extraordinaris com l’expropiació d’un terreny de la zona del Molí de l’Esquerrà, així com la millora de la teulada de l’escorxador municipal, la compra de màquines o el sobrecost de les obres del carrer Botera, entre altres. D’aquesta manera, per poder fer front als pagaments no pressupostats, l’Ajuntament descartava de moment realitzar actuacions com la de la zona del Portalet. La proposta, que va tenir el suport de Balaguer Ara Sí i la CUP no va tirar endavant en no obtenir la majoria de vots del ple ja que PDeCAT, grup socialista i el regidor no adscrit Albert López van votar en contra.

Durant el ple es va aprovar una moció presentada per ERC, PDeCAT i CUP-Procés Constituent i promoguda per l’Associació de Municipis per la Independència demanant l’abolició de la monarquia. Votació a la que la resta de grups es van absentar.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.