‘Grans & Petits’, un projecte que uneix generacions a Os de Balaguer

Aquest dijous s’ha inagurat una exposició fotogràfica amb les persones residents de la Residència Municipal Verge d’Aguilar i l’alumnat de la llar d’infants municipal ‘La Baldufa’

Dues generacions ben diferents unides per un projecte. Aquest dijous s’ha inaugurat l’exposició fotogràfica ‘Grans & Petits’, un recull d’imatges de les persones grans que viuen a la Residència Municipal Verge d’Aguilar d’Os de Balaguer juntament amb l’alumnat de la Llar d’infants Municipal La Baldufa. Tot un projecte creat amb la idea de poder obrir les portes de la residència i poder formar part de la comunitat.

Aquest projecte ha culminat amb una mostra a la Sala Sant Antoni de l’Ajuntament d’Os, i una petita celebració amb els seus protagonistes, acompanyats també dels seus familiars. Tota una experiència que tant petits com grans han après dels altres, i que com diuen les seves impulsores “tot això els aporta molt”.

L’exposició romandrà oberta al públic fins el dia 9 d’octubre, de les deu a la una del migdia de dilluns a diumenge, i de quatre a set de la tarda també entre setmana.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.