Gerard Hernández del Pedala.cat s’ha proclamat campió de Catalunya en els 600 metres llisos

Un total de sis atletes van participar a la final catalana obtenint grans resultats

L’atleta balaguerí del Pedala.cat Gerard Hernández s’ha proclamat Campió de Catalunya als 600 metres llisos en categoria infantil. Amb una marca 1:38 ha tancat amb èxit una temporada atípica marcada per la Covid-19.

El club, eufòric amb els grans resultats dels sis atletes que hi van participar, obté la primera medalla amb el Gerard que per primera vegada participava a la final on també va obtenir una segona posició als 80 metres llisos.

La pandèmia del coronavirus ha fet que el final d’una temporada coincideixi amb l’inici d’una altra. El club Pedala.cat compta amb una bona base de joves promeses de l’esport català que ja treballa de valent per afrontar la nova competició