El GAL Noguera Segrià Nord organitza una jornada tècnica adreçada als sol·licitants dels ajuts Leader

Un total de 32 sol·licituds han estat presentades a la convocatòria del 2019 dels ajuts Leader destinats a la creació, ampliació o millora d’empreses. Enguany concorren a la convocatòria 9 projectes professionals, 6 serveis a la població, 4 projectes turístics, 8 empreses agroalimentàries i 5 entitats públiques.

Aquests ajuts són gestionats pel Consorci GAL Noguera Segrià Nord a tots els municipis de la Noguera i als del Segrià Nord Alfarràs, Almenar, Alguaire, Corbins, la Portella i Vilanova de la Barca.

Per tal que els sol·licitants puguin continuar correctament la tramitació dels seus expedients, el Consorci Gal Noguera Segrià Nord ha organitzat dues jornades tècniques sota el títol: “Com s’ha de presentar la documentació per a l’aprovació i certificació d’expedients” previstes per als dies 12 de febrer i 12 de març de 2020 per a sol·licitants d’ajuts Leader.  Per assistir-hi cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

Els ajuts Leader, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya per diversificar l’economia en les zones rurals, estan orientats a empreses, autònoms i entitats públiques que vulguin invertir en diferents àmbits com serveis, turisme, transformació agroalimentària, comerços, serveis a la població i indústries. Aquestes inversions han de ser com a mínim de 12.000 euros sense IVA i l’import de l’ajut pot ser entre un 20% i un 40% de les despeses elegibles i estan finançats en un 57% pel DARP i un 43% pel FEADER.


Informa: Redacció / Cartell: Consell Comarcal de la Noguera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.