La Fundació DIFERÈNCIA2, primera incorporació al CESET

L’Ajuntament de Balaguer ha cedit el primer espai del Centre Estratègic de Suport Empresarial i Tecnologia a la Fundació DIFERÈNCIA2. Aquesta zona té com a objectiu el foment de qualsevol activitat que pugui aportar dinamisme i una reconversió de l’economia del territori i en especial als sectors productius de referència a la comarca.

La Fundació, sense ànim de lucre, DIFERÈNCIA2 forma part del sector lleter, un dels més forts del nostre territori. A les comarques Ponent, la cabanya total supera les 25.000 vaques, el que representa una tercera part de les 75000 que hi ha a Catalunya.

La iniciativa sorgeix a Balaguer l’any 2015 després de la desaparició de les quotes lleteres instaurades per la Unió Europea que va provocar que moltes de les explotacions del sector s’estanquessin. Aquest fet va obligar a donar un valor afegit a les explotacions i millorar la seva eficiència. La fundació té com a objectiu detectar millores i fomentar la comunicació dins del sector.

Durant la presentació de la fundació, l’Alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal ha explicat que la iniciativa tindrà futur i serà una referència a nivell de tot l’estat espanyol.

La fundació DIFERÈNCIA2 també té com a objectiu donar un valor afegit a la llet, un producte que en els últims anys s’ha posat en dubte.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.