Francesc Canosa inaugura les Aules de Formació de la Noguera

Com a novetat, les Aules de Formació de la Noguera incorporen enguany dos nous municipis i ja són vuit els pobles de la comarca que ofereixen formació durant aquest curs 2019-2020

El periodista Francesc Canosa va donar el tret de sortida aquest dimecres a les Aules de Formació de la Noguera amb la conferència “La memòria invisible: Sixena, la història de Catalunya i Espanya des d’un Monestir”. Una conferència que, segons l’autor,  pretén explicar la història d’un país a través del conflicte de les obres d’art entre Catalunya i Aragó.

El periodista de Balaguer va posar en valor les Aules de Formació de la Noguera i dels assistents que considera formen part de la “memòria viva del país”.

Les Aules de Formació de la Noguera incorporen enguany dos nous municipis i ja són vuit els pobles de la comarca que ofereixen formació durant aquest curs 2019-2020. Un fet que des del Consell Comarcal valoren molt positivament amb l’objectiu de continuar el creixement en els propers anys.

També des de la Paeria de Balaguer lloen aquesta iniciativa que fomenta la formació de la ciutadania.

Pel que fa a la temàtica, les conferències d’enguany posaran en valor el territori però centrant l’atenció en les persones.

Enguany les Aules de Formació de la Noguera arriben a la vintena edició i està previst fer un acte conjunt a Balaguer per celebrar aquest aniversari.


Informa: Carla Vilaseca i Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.