Foradada amplia la seva col·lecció de “Land Art” amb el 4t Concurs d’Art Natura “Bel Gatell”

Si ens endinsem pels boscos i camps del municipi de Foradada ens podem trobar amb diverses obres com aquestes. Són obres de Land Art o Art Natura, realitzades amb materials naturals com fusta, pedres o ferro que converteixen en un autèntic museu a l’aire lliure aquest municipi de la Noguera. I és que enguany ja s’hi celebra el 4t Concurs d’Art Natura “Bel Gatell” i la col·lecció s’amplia. La majoria dels seus participants són amateurs, empesos a deixar la seva petjada als camps de Foradada per aquesta atractiva proposta que dona un valor afegit a l’entorn ja que algunes d’aquestes obres sembla que observin o guardin els petits pobles de Forada, Montsonís i Rubió.

El projecte va més enllà i compta també amb la participació de nens i nenes de diferents escoles de la comarca i els seus voltants creant les seves pròpies obres i aprenent els valors del respecte per la natura.

L’Ajuntament de Foradada i l’organització del concurs d’Art Natura treballen en la creació de diferents itineraris per poder visitar aquestes manifestacions artístiques marcant rutes en funció de la seva dificultat i durada.

Foradada rebrà aquest diumenge 300 atletes durant el 6è Trail lo Bunker que proposa diversos recorreguts per descobrir les meravelles que amaguen les muntanyes del municipi com aquestes obres de Land Art.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.