Firauto dedicarà un espai a la promoció de la mobilitat elèctrica

Enguany la fira comptarà amb 18 expositors i diferents espais temàtics

Del 6 al 8 d’octubre se celebra la 31a edició de Firauto a Balaguer, al pavelló d’Inpacsa. En aquesta edició, la fira del vehicle comptarà amb 18 expositors, així com el Mercat de la ganga, un espai dedicat a vehicles a preu econòmic. Igualment i com cada any, tots els vehicles estaran revistats i garantits.

Com a novetat, Firauto dedica enguany un espai a la mobilitat elèctrica, amb la voluntat de donar a conèixer les opcions de vehicles elèctrics, així com contribuir a la conscienciació de la ciutadania de la importància d’utilitzar vehicles menys contaminants. Per aquest motiu, a part de poder veure algun vehicle dels diferents expositors que participen a la fira, també es donarà informació als visitants a través de reportatges visuals i uns plafons explicatius.

D’altra banda, hi haurà un espai al vestíbul dedicat a la conscienciació sobre el consum de substàncies en la conducció, a través d’una exposició divulgativa. Igualment i per als més petits, hi haurà un parell d’activitats vinculades a la fira, com són un circuit d’slot o vehicles en miniatura i un circuit de karts ecològics.

L’acte inaugural es farà el proper divendres dia 6 d’octubre a les 18 h, al pavelló d’Inpacsa, al qual anirà a càrrec de la paera en cap, Lorena González, i hi assistirà Montserrat Vergés, delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Lleida.

L’horari de la Fira serà divendres de 16 a 20 h, i dissabte i diumenge de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.