Firauto avança dates i tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 d’octubre

La 31a fira de l’automòbil de segona mà de Balaguer comptarà enguany amb 18 expositors i uns 200 vehicles

La ciutat de Balaguer acollirà una nova edició de Firauto, la Fira del vehicle d’ocasió i complements, els dies 6, 7 i 8 d’octubre al pavelló Inpacsa, arribant ja a la 31a edició.

El certamen s’avança enguany dos caps de setmana respecte a les altres edicions, una decisió consensuada amb els expositors locals per no coincidir en ple pont del Pilar. A més, a Balaguer el divendres dia 13 és un festiu de lliure disposició per a les escoles i donada la tipologia de la Fira, que també esdevé un gran mercat de vehicles, s’ha preferit avançar-la. L’any que ve, però, tornarà  a les dates habituals.

Segons la Paeria, els concessionaris esperen aquestes fires que, de fet, són més pràctiques que vistoses, precisament perquè poden exposar els seus productes exclusius i facilitar la compra al visitant.

El certamen és pioner a les terres de Lleida i hi participaran 18 expositors que presentaran els seus vehicles, tots ells supervisats i revisats, amb un gran ventall d’opcions, des de les més econòmiques, que es podran trobar al Mercat de la Ganga, amb vehicles de fins a 6.000 euros, fins a les més sofisticades, per a públics més exigents i/o amants del motor.

També hi haurà vehicles de gerència i amb molts pocs quilòmetres, d’alta gamma, elèctrics i de baix consum, un fet que li dona a la fira un valor afegit. A més, hi seran presents altres sectors com són les caravanes i autocaravanes, en modalitat de lloguer, els remolcs i la maquinària industrial, els complements  i també la retolació de vehicles.

El fet que el visitant pugui veure al voltant d’uns 200 vehicles en una sola exposició facilita la compra i dona més opció a escollir entre totes els productes presentats.

Al vestíbul del pavelló, i seguint la línia de conscienciació educativa davant els i les conductores, s’hi podrà veure una exposició de caire didàctic, avalada pel departament de Promoció i Desenvolupament Social, sota el títol: “Febre del divendres nit”, una mostra sobre la prevenció de conductes addictives dissenyada al voltant de 12 plafons que proposa als visitants participar en una sortida nocturna simulada i ser protagonistes de diversos jocs de rol que els enfrontaran a situacions en què són presents l’alcohol i altres drogues, la conducció de vehicles i les relacions sexuals.

També, com cada any, s’ha pensat en uns espais infantils per facilitar l’estada dels petits la fira mentre els pares la visiten: un circuit de slot a l’entrada del pavelló i un circuit de karts ecològics amb monitor al darrera del mateix.

L’horari serà divendres a la tarda, de les 16.00 h fins a les 20.00 h, i dissabte i diumenge en horari de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.