Fira Q dedicarà enguany un espai per als animals de companyia

Aquest s’ubicarà al sector del Comerç i Serveis, amb empreses dedicades amb el món de les mascotes, i on s’hi faran també xerrades i demostracions de productes

El sector del Comerç i Serveis de Fira Q serà, un any més, un dels espais amb més protagonisme i presència durant l’esdeveniment. En aquesta edició, a banda de les empreses dedicades al comerç i els serveis, Fira Q incorpora un espai dedicat als animals de companyia. En aquest hi haurà empreses dedicades amb el món de les mascotes, i on s’hi faran també xerrades per part de professionals o demostracions de productes específics. En aquest sentit, enguany es podrà accedir al pavelló firal amb els animals de companyia, tot i que respectant unes normes bàsiques de civisme i responsabilitat.

D’altra banda, a l’exterior del pavelló s’instal·larà un parc caní amb elements agility, per tal que gaudeixin d’un espai propi amb els seus tutors i tutores, i on l’Associació d’animals Aglà ha organitzat una campanya d’adopció, a través de l’activitat ‘Passejada cap a una nova llar’. En aquest sentit, hi haurà també professionals de l’ensinistrament que aconsellaran sobre comportament i benestar, amb pautes de conducta i d’habilitat.

Durant els dos dies de Fira Q, les empreses presentaran els seus productes i serveis a través de demostracions, xerrades o altres propostes. La voluntat és que el recinte esdevingui un espai actiu, amb múltiples activitats que promoguin les empreses del territori.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.