La Fira d’Entitats de Balaguer i la Noguera arriba aquest diumenge amb un gir en el disseny i amb més activitats participatives

Enguany passa a ser organitzada per la Taula d’Entitats de Balaguer després de 17 anys en que ha estat promoguda per l’Associació de Dones d’Almatà

La Fira d’Entitats de Balaguer i la Noguera escalfa motors per l’edició d’aquest 2019 amb força novetats. Es celebrarà aquest proper diumenge 29 de setembre i enguany passa a ser organitzada per la Taula d’Entitats de Balaguer després de 17 anys en que ha estat promoguda per l’Associació de Dones d’Almatà.

D’altra banda, també com a novetat d’aquest any, la fira farà un gir en el disseny i s’han organitzat activitats paral·leles amb l’objectiu de fomentar la participació.

Així doncs, hi haurà un espai amb activitats infantils, un espai de d’experiències grupals per debatre sobre l’ús de les xarxes socials, un espai aparador amb tallers i demostracions i finalment, un espai per al descans on s’hi podrà olorar plantes medicinals amb xocolatada a partir de dos quarts d’onze.

Des del Consell Comarcal de la Noguera consideren que el nivell d’activitat de les associacions i entitats del territori posen de manifest el grau de cohesió social i d’implicació de la ciutadania.

Està previst que hi assisteixin més de seixanta entitats de la comarca i l’entitat capdavantera, enguany serà l’Associació de Salut Mental de la Noguera.


Informa: Carla Vilaseca

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.