Finalitzen el tallers del programa “Col·labora” per a famílies usuàries dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Pla d’Inclusió Social, ha organitzat tres tallers adreçats a famílies usuàries dels Serveis Socials. Aquests tallers pertanyen al programa Col·labora inclòs en el  projecte Forma’t que s’ha desenvolupat amb dos programes: el Llindar, que es va fer durant el mes de maig, i el Col·labora, que s’ha acabat aquest desembre.

El programa Col·labora ofereix a les persones que hi participen recursos i eines pràctiques per millorar les seves competències en la incorporació al món laboral mitjançant tres tallers participatius.

El primer taller va ser sobre “Orientació laboral”, i s’hi va treballar l’elaboració del currículum i la carta de presentació, així com l’escenificació d’una entrevista de feina, i també es va orientar sobre com buscar feina a través de pàgines web i aplicacions mòbils.

El segon taller, sobre “Habilitats socials i comunicatives”, va treballar totes les habilitats que són necessàries per poder dur a terme un bon procés d’integració laboral, com ara els nivells d’autoestima, la comunicació verbal i no verbal, la confiança i la responsabilitat.

I en el tercer taller el grup de participants es va desplaçar als Horts Urbans de SlowFood, per veure in situ una ocupació, com es cultiva la terra, i van treballar habilitats de cooperació, de convivència i treball comunitari.


Informa: Redacció / Foto: Consell Comarcal de la Noguera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.