Finalitzen les obres de neteja i conservació a la llera del Riu Segre

L’acció ha consistit en la retirada de vegetació morta acumulada per les riuades habituals i en la plantació de noves espècies d’arbres autòctons

La Paeria de Balaguer ha finalitzat amb les obres de neteja i conservació de la llera del Riu Segre. Concretament a una zona situada a l’alçada del Molí de l’Esquerrà, espai on habitualment hi fan activitats des del Centre d’Interpretació de l’or.

L’acció ha consistit en la retirada de vegetació morta acumulada per les riuades habituals i en la plantació de noves espècies d’arbres autòctons per assegurar els marges de la llera.

Des de l’Àrea de Medi ambient esperen poder seguir treballant properament en la millora de l’entorn natural que acompanya el Riu Segre al seu pas per la ciutat, concretament a les zones on queden més allunyades de l’entramat urbà.

Els arranjaments s’han pogut dur a terme gràcies a una subvenció de l’Agència catalana de l’Aigua, adreçada a tasques de neteja i manteniment en trams urbans dels rius, i han costat poc més de 4000€.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.