Finalitzen les obres d’asfaltatge de la carretera dels Masos de Millà, que connecta Àger amb l’Aragó

Els treballs han tingut un import de 995.000 euros i estan finançats pel departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Àger ha donat per finalitzades aquest divendres les obres de millora del camí que connecta Vilamajor a Masos de Millà, que ha servit per arranjar aquest vial de 9,4 quilòmetres que es trobava deteriorat pel pas del temps, i per garantir la seguretat dels qui el fan servir. Els treballs, que es van iniciar al mes de març, han tingut un import de 995.000 euros i estan finançats pel departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i els fons Leader.

L’alcaldessa d’Àger, Mireia Burgués, ha explicat que es tracta d’una mesura molt important per lluitar contra el despoblament, ja que és cabdal mantenir les vies i les connexions amb altres territoris. En aquest sentit, l’alcaldessa ha detallat que aquesta carretera és la connexió més directa que hi ha per anar cap a l’Aragó, i que, l’alternativa, obliga a passar per Alfarràs i fer molt més tomb, amb la qual cosa, les obres suposaran una millora substancial per a les persones que hagin de desplaçar-se cap a la comunitat veïna.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.