Finalitza la instal·lació de la gespa artificial del nou camp annex de futbol

L’Ajuntament de Balaguer preveu finalitzar aquesta setmana la instal·lació de la gespa artificial del nou camp annex de futbol situat entre el pavelló poliesportiu i Inpacsa. Aquesta actuació permetrà descongestionar el camp municipal d’esports i donar cabuda a tots els equips de la base del C.F. Balaguer que actualment compta amb un gran nombre de jugadors.

La gespa utilitzada és la que es trobava antigament al camp municipal, aprofitant les parts en més bon estat. L’actuació va començar per una primera fase de condicionament de la zona on s’hi ubica el camp, els exteriors i la recollida d’aigües. Ara amb la instal·lació de la gespa finalitza la segona fase que ha anat a càrrec del personal de l’Ajuntament.

Després de finalitzar el pegat de la gespa es realitzarà el marcatge de línies. En dues setmanes podria estar finalitzada la tercera part de l’obra que consistirà en la instal·lació del material esportiu necessari com les porteries i les proteccions en una zona molt transitada.

Aquesta actuació és un pas endavant per al consistori balaguerí que treballa en l’ampliació dels espais exteriors i de lleure.

Durant l’època de competicions el camp annex serà d’ús exclusiu per als entrenaments de la base del C.F. Balaguer. A l’estiu però, serà un element afegit per potenciar les piscines municipals.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.