Finalitza el curs ‘Tècniques bàsiques de construcció’ del programa Treball als Barris

Foto: CEI de Balaguer

El pròxim dilluns 23 de novembre finalitza el curs “Tècniques Bàsiques de la Construcció” organitzat pel Dispositiu d’inserció laboral “Som barri” del Programa Treball als Barris.

Aquest dispositiu treballa per millorar la inserció i l’ocupabilitat de les persones residents en aquest barri. Està ubicat al CEI Balaguer, juntament amb la resta de làrea d’ocupació de la Paeria de Balaguer.

El curs dóna resposta a una necessitat de formació detectada i té una durada de 120 hores repartides en tres mòduls: Mòdul de Construcció, mòdul de Pintura i mòdul de Pedra Seca.

Les classes de construcció i pintura s’han realitzat a l’Edifici dels Antics Jutjats on s’ha practicat amb diverses tècniques, tan d’interior com d’exterior.Les classes de Pedra Seca s’han realitzat al Barranc dels Rucs on han arranjat diverses parts d’un mur de contenció que hi ha al peu de la carretera.

La valoració ha estat molt positiva per part de l’organització i de l’alumnat, ja que han aprofitat una oportunitat per conèixer uns oficis i valorar-los com a objectiu professional.

Aquest curs està finançat pel SOC però la Paeria de Balaguer s’ha fet càrrec del material necessari per impartir-lo.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.