FGC inicia les obres de supressió del pas a nivell d’un dels accessos al polígon de Balaguer

L’obra on s’invertirà prop d’1,5 milions d’euros contempla la construcció d’un pas elevat per sobre el canal i la línia de ferrocarril

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha començat, en els darrers dies, les obres de supressió del pas a nivell número 18 de la zona no urbana de Balaguer. Es tracta del que es troba al Polígon de Campllong al costat de l’antiga Sàfic. L’obra on s’invertirà un milió i mig d’euros contempla la construcció d’un pas elevat per sobre el canal i la línia de ferrocarril. Per la Paeria de Balaguer el projecte millorarà la mobilitat i seguretat dels passants, però també facilitarà l’accés a una zona industrial com la de l’antiga Sàfic actual Murgaca.
Des de la Paeria de Balaguer s’entén que el nou accés aquesta zona hauria de facilitar l’inici d’activitat industrial en unes naus que actualment estan aturades pendents de poder ser oferides.
Posteriorment a la supressió d’aquest pas a nivell les dues institucions també mantenen converses per poder suprimir el pas a nivell no urbà número 19 d’accés al polígon per l’anomenada torre blanca.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.