FGC inaugura el nou pas elevat a Balaguer

Amb un pont de 60 metres de longitud i un vial paral·lel de doble sentit i de 3 metres d’amplada, Ferrocarrils elimina així el pas a nivell 18

Aquest ha sigut el primer vehicle que ha circulat pel nou pas elevat a Balaguer. FGC ha inaugurat, conjuntament amb la Paeria, la supressió del pas a nivell número 19 de la línia Lleida-La Pobla de Segur al seu pas per la ciutat. El president de Ferrocarrils, Antoni Segarra, ha destacat com aquesta línia és un clar “exemple paradigmàtic del que és Ferrocarrils ara i del que vol ser en un futur”.

Per la seva banda el paer en cap de Balaguer ha destacat que aquest nou accés “millora la seguretat vial amb la supressió del pas a nivell i en millora les connexions amb les naus de l’antiga “Safyc” com també amb la futura autovia C-13”.

Aquesta nova via ha tingut un cost aproximat d’un milió i mig d’euros en un projecte executat en 11 mesos, destacant un pont elevat de 60 metres de longitud que travessa el canal de Balaguer i les vies del ferrocarril, un nou vial paral·lel de doble sentit i de 3 metres d’amplada, i la millora dels accessos existents.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.