El Festival Llavors – Cultura en creixement torna aquest divendres amb nous escenaris

Al Monestir de les Franqueses se li suma la Plaça del Morter el divendres i la sala d’espectacles La Mercantil el diumenge

La cultura, la dansa i l’art en moviment tornen a Balaguer amb la tercera edició del Festival Llavors – Cultura en creixement. Aquest divendres s’inaugura el cicle que enguany presenta com a novetat principal un canvi d’escenaris. A diferència de les dues anteriors edicions les quals tots els espectacles tenien lloc al Monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses, en aquesta se li afegeixen dos noves localitzacions com són la Plaça del Morter i la sala d’espectacles La Mercantil. Un canvi fet per apropar més a la gent les propostes culturals que ofereix el festival.

En aquesta edició, el cartell del Festival Llavors el conformen companyies com Cia Moveo i EnDiciembre, que actuen el divendres; també La Calíope, Matrimoni Moukhles – Sentís i el grup de música A Vore qui actuaran el dissabte per la tarda; i finalment la Sala Mercantil serà l’espai on Els escultors de l’aire tancaran aquesta nova edició.

També en el marc del festival es donaran a conèixer les primeres imatges de l’espectacle de creació pròpia de la capital de la Sardana que la Paeria i l’Associació Capital de la Sardana han encarregat al Col·lectiu Free’t.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.