‘FamTrip’ a Vilanova de Meià per a donar a conèixer els principals atractius de la vall

El Centre d’Interpretació de Vilanova de Meià va acollir la visita, la qual va tenir la col·laboració del Museu de Suport Territorial de la Noguera i l’Ajuntament de Vilanova

El passat dilluns el Centre d’Interpretació de Vilanova de Meià va promoure, en col·laboració amb el Museu de Suport Territorial de la Noguera i l’Ajuntament de Vilanova, un ‘famtrip’ per a donar a conèixer als agents turístics de la comarca els principals atractius de la vall de Meià, Entre ells la importància mundial dels seus fòssils, el llegat del seu patrimoni cultural, la força de la natura o el sabor genuí de la seva gastronomia.

La visita ha comptat amb dos grans mestres de cerimònia: el paleontòleg Àngel Galobart, comissari de l’exposició que recentment hem vist a Balaguer aquest hivern sobre la petjada dels dinosaures a les terres de Ponent. També del professor emèrit Ramon Bernaus, coneixedor de la història del Priorat de Santa Maria de Meià.

També s’ha comptat amb la col·laboració dels elaboradors locals que han ofert la qualitat dels productes de la vall. Una experiència d’alt nivell que demostra el munt de possibilitats que la Noguera pot mostrar als seus habitants, i també als visitants que estiguin disposats a apropar-se a una Catalunya per descobrir.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.