Les famílies participen al repte d’emprenedoria de l’escola Mont-roig

 

L’escola Mont-roig, en el marc del seu repte d’emprenedoria, participarà a la Fira de Santa Llúcia de Balaguer el proper cap de setmana. El centre munta una paradeta on es poden a la venda una sèrie de productes que els alumnes de cicle superior elaboren de forma artesanal.

Amb l’objectiu de crear i oferir una gran quantitat de productes, el passat cap de setmana les famílies dels alumnes de 5è i 6è van participar de forma activa en el projecte d’emprenedoria. Es van realitzar tallers d’elaboració de productes com espelmes aromàtiques, bosses de lavanda o sabó, entre altres, sempre relacionats amb les plantes aromàtiques i medicinals del jardí de l’escola.

El repte d’emprenedoria de l’escola Mont-roig té tres línies de treball: aromes, remeis i condiments. En ell es fomenta la creativitat, imaginant i convertint les idees dels nens i nenes en accions. Es tracta de desenvolupar, pas a pas, el procés que suposa la creació d’una minicooperativa: cultiu, recol·lecció i assecatge de plantes, disseny de logotips, elaboració de productes, etiquetatge, venda, comptabilitat, màrqueting.


Informa: Redacció / Foto: Escola Mont-roig

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.