Extingeixen un incendi en un terreny agrícola pròxim al Monestir de les Avellanes

La ràpida actuació dels cossos d’emergència ha impedit la propagació del foc cap a la zona d’arbres

Els Bombers han treballat en l’extinció d’un incendi que ha afectat només part d’un terreny agrícola pròxim al Monestir de les Avellanes, a la Noguera. En aquest sentit, la ràpida actuació dels equips d’emergència ha impedit que el foc es propagués cap a la zona d’arbres. L’incendi podria haver-se produit a causa de la roda punxada del remolc d’un vehicle que es trobava en aquella zona.

Des del Govern s’insisteix en extremar les precaucions davant l’onada de calor que afecta el territori i per aquest motiu ha cancel·lat les acampades i rutes del lleure juvenil, ha suspès les activitats esportives en el medi natural i també l’activitat agrícola amb maquinària, a excepció de la recollida de fruita, entre les 10.00 i les 20.00 hores en 279 municipis de 24 comarques pel risc d’incendi.

En aquests, en risc 3 del Pla Alfa, també s’ha suspès el transport en zona forestal i els treballs en línies elèctriques no essencials, així com el manteniment i les obres en infraestructures i vies, exceptuant el que indiqui Trànsit. Tampoc es podrà accedir amb mitjans motoritzats al medi natural, a excepció dels residents i treballs inajornables. Les mesures estaran vigents 5 dies a partir de la publicació de la resolució, prevista per aquest vespre.


Informa: Redacció / ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.