L’expilot professional de motocròs Dani Hernández presenta el seu primer llibre ‘Guía práctica del Motocross’

La guia inclou també dos apartats on es tracten la psicologia esportiva i la nutrició esportiva adaptats a la disciplina del motocròs.

L’expilot professional de motocròs Dani Hernández, ha presentat el seu primer llibre ‘Guía práctica del motocross’, un volum on relata aspectes rellevants en aquesta disciplina com són la tècnica per fer una bona sortida, com agafar les corbes o com fer un bon salt. La guia inclou també dos apartats on es tracten la psicologia esportiva, per tal d’entrenar la ment i la nutrició esportiva amb la finalitat d’oferir les claus per seguir una bona alimentació a l’hora d’afrontar el motocròs.

Tot i que el pilot ja no competeix a nivell professional, treballa com a preparador físic i entrenador tècnic de motocròs amb quatre pilots que competeixen en la disciplina a nivell internacional. És per això que a la guia també s’hi pot trobar un apartat de coaching, que permet reforçar els llaços entre l’entrenador i el pilot.

La guia que va començar a escriure ara fa dos anys, va sortir a la venda el passat 4 d’octubre i es pot adquirir online a través del web de l’editorial.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.