Èxit de participació a la X Travessia al Pantà de Sant Llorenç

13 podis dels nedadors locals del CEN Balaguer

Èxit de participació aquest diumenge a la X Travessia al Pantà de Sant Llorenç, organitzada pel Club Esportiu Natació Balaguer, la única travessia oficial que es realitza a les terres de Lleida.

La prova va comptar amb més de 150 inscrits arribats de clubs d’arreu de Catalunya.  En total es van disputar tres proves la de 250, 1.000 i la de 3.200 metres i la PANTATHO 7.0 amb un recorregut de 7.000 metres. El pantà estava en perfectes condicions per disputar la prova amb una temperatura de l’aigua de 22 graus.

En la travessia del PANTATHO 7.0, puntuable per al Circuit Català de Travessies, els guanyadors van ser el nedador local Lluis Pijuan del CEN Balaguer amb un temps d’1 hora 32 minuts i 1 segon. En categoria femenina la vencedora va ser la Laura Rodríguez del CN Barcelona.

En la travessia gran de 3.200 m, també puntuable pel Circuit Català de Travessies, la guanyadora va ser la nedadora Ainhoa Benavente del CN Cervera. En categoria masculina el guanyador va ser Jordi Corominas del CN Farners. Destaquem la victoria dels nedadors del CEN Balaguer en categoria Infantil, Aurembiaix Pifarré, qui també va ser segona de la general, i Àngel Lopez.

Pel què fa a la travessia de 1.100 metres, els guanyadors han estat el nedador local Arnau Pifarré del CEN Balaguer i la nedadora  Maria Herreros de l’ INEF Lleida. Destaquen també del CEN Balaguer la victòria d’Arnau Pifarré en categoria Aleví, i en femení la tercera posició d’Helena Roca, també tercera posició infantil per l’Aina Torrubiano i la segona d’en Marc Suñé. En la prova de 250 en categoria de natació adaptada el guanyador va ser el nedador local Iker Ruiz del CEN Balaguer.

En la travessia petita de 250 metres els guanyadors han estat Jordi Carrasco de l’ INEF Lleida  i la nedadora local Elia Sanmartín del CEN Balaguer. També destaquen els podis locals, en categoria promesa , la segona posició de Genis Trepat i en femení tercera la Yoana Milenova i en la categoria més petita victoria local per Marti Nosas i tercera Simona Milenova.

Informa: Redacció / Fotos: CEN Balaguer