Èxit de públic en els cicles culturals i d’oci d’estiu a Balaguer

El Música i Tapes ha estrenat ubicació amb un increment del nombre d’assistents i els monòlegs han atret novament centenars d’espectadors

La programació d’activitats d’estiu a Balaguer ha funcionat amb èxit i ha recuperat o fins i tot ampliat el nombre d’espectadors en els seus cicles culturals i d’oci. A tall d’exemple, el cicle de monòlegs ha atret novament centenars d’assistents en cadascuna de les seves sessions setmanals celebrades a l’entorn del Teatre Municipal. En aquesta línia, el cicle de Música i Tapes ha estrenat ubicació a la plaça Mercadal i ho ha fet amb una mitjana d’espectadors superior a la que era habitual.

Pel que fa a les activitats adreçades als infants i adolescents han registrat també una bona xifra de participants. És el cas del JOVA, el programa de voluntariat adreçat a joves del municipi, que enguany s’ha centrat a arranjar part de les instal·lacions del camp municipal de futbol.

Amb tot, l’organització d’aquestes activitats explica que ara cal treballar per millorar-ne encara més l’experiència dels seus participants de cara a l’any vinent.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.