“Eva contra Eva” aquest diumenge al Teatre de Balaguer

El diumenge dia 26 de gener l’equipament acull la comèdia escrita per Pau Miró, dirigida per Sílvia Munt i protagonitzada per Emma Vilarasau

Aquest diumenge 26 de gener a les 18h el Teatre Municipal de Balaguer acollirà l’obra “Eva contra Eva”. Es tracta d’una comèdia inspirada en el clàssic All aboutEve (1950) de Joseph L. Mankiewicz.
En aquesta obra dues actrius de dues generacions diferents han d’interpretar un mateix personatge dalt de l’escenari. En aquesta situació ambdues es troben confrontades degut a les diferències a l’hora d’entendre la vida, la professió i el món que les envolta. Tanmateix això no les converteix en enemigues, sinó que els ofereix l’oportunitat de complementar-se i aprendre l’una de l’altra.
D’una banda, l’actriu més jove lluita per aconseguir donar-se a conèixer; i de l’altra, l’actriu més gran s’esforça per no desaparèixer dels escenaris i caure en l’oblit a causa de l’edat. En aquesta dualitat es presenta el conflicte: es poden adonar de les possibilitats d’ajudar-se; o bé es poden destruir mútuament.

Eva contra Eva ha estat escrita per Pau Miró i dirigida per Sílvia Munt, i compta amb les interpretacions d’Emma Vilarasau, Andreu Benito, Nausicaa Bonnín i Eduard Farelo.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.