Esquerra Republicana exigeix continuar el projecte per al pavelló al barri del secà

El grup republicà creu que és del tot necessària la creació d’aquest equipament, tant pel barri com pels clubs esportius

El grup d’Esquerra Republicana de Balaguer creu que és del tot necessària la creació del nou pavelló al secà, tant pel barri com pels clubs esportius, afegint la possibilitat de crear una pista annexa d’accés per a tothom i adequar la piscina municipal.

El ple de setembre de la ciutat de Balaguer ha portat, entre altres punts, una modificació de crèdit del pressupost que propiciarà la ciutat cap a la desaparició del romanent de tresoreria que tenia la ciutat fins ara. A més a més, la proposta del govern municipal ha inclòs sacrificar la partida del projecte del pavelló esportiu al secà, fet que farà impossible iniciar les obres durant el 2024, tal com estava previst.

Des del grup municipal d’ERC Balaguer manifestem la importància de crear nous equipaments esportius per millorar la pràctica esportiva dels clubs de la ciutat i per generar nous equipaments municipals al barri del secà.

1 comentari

  • un observador

    El nou equip de govern es veu que té altres prioritats i cal respectar-ho. És el que té guanyar o perdre unes eleccions.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.