L’espectacle “Acrobàcies sonores” arribarà a Balaguer el proper 11 d’octubre

L’acte està organitzat per l’Associació Cultural Grup d’Art 4 de Balaguer

L’Associació Cultural Grup d’Art 4 de Balaguer, que enguany compleix 25 anys,  s’ha vist en la necessitat de suspendre el 10è Concurs Internacional de Cant Líric “Germans Pla,Ciutat de Balaguer” i posposar-lo a l’any 2021 a causa de la pandèmia del coronavirus.

Davant d’aquesta situació l’associació no tanca les portes al món de la cultura i  juntament amb la Diputació de Lleida, Joventuts Musicals de Catalunya i Paeria de la ciutat han preparant una sèrie d’actes . El primer serà el diumenge 11 d’octubre al Teatre municipal de Balaguer a les 6 de la tarda es podrà gaudir de l’espectacle “Acrobàcies Sonores” realitzat per l’arpista Berta Puigdemasa i el malabarista Diegolow.

“Acrobàcies sonores” del Cicle entre Arpes barreja la fusió de dos mons màgics com són el circ i el de l’arpa. Un espectacle creat per la complicitat de  mans i 20 dits que es mouen hipnòticament transformant l’atmosfera i fent viatjar l’espectador on la seva imaginació el vulgui portar amb esferes de vidre ballant dolces melodies i diàbolos rodant i saltant al voltant de ritmes i acords.

L’espectacle està adreçat a tots els públics i el donatiu de l’entrada serà de 5 euros . Aquesta es podrà adquirir el mateix dia a l’oficina de turisme de Balaguer  de 11 a 2 del matí  i  a la taquilla del Teatre Municipal una  hora  abans de l’espectacle. Serà gratuït per a infants menors de 9 anys.


Informa: Redacció / Foto: Grup d’Art 4

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.