Les escoles Gaspar de Portolà i Mont-Roig de Balaguer han rebut el distintiu d’Escola Verda

 width=

El passat dissabte,  dia 25 de novembre, representants de la comunitat educativa dels dos centres escolars es van traslladar fins al Museu Agbar de Cornellà de Llobregat on se’ls va fer entrega d’aquest distintiu que les reconeix com a membres del programa d’escoles Verdes.

El programa Escoles Verdes sorgeixcom un compromís per donar suport a totsels centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzaraccionseducatives que tinguin la finalitatd’afrontar, des de l’educació, elsnous reptes i valors de la sostenibilitat.

Objectius que es plantegen:

  • Ajudar les escoles a incorporar elsvalors de l’educació per a la sostenibilitat en totselsàmbits de la seva vida diària (currículum, gestió, relacionsambl’entorn, etc.).
  • Promoure la participació i la implicació activa de la comunitat educativa en la millora del seuentorn.
  • Afavorirl’intercanvi entre els centres que comparteixenunsmateixosobjectius.

Aquest programa surt de la tasca conjunta que realitzenelsDepartaments de Territori i Sostenibilitat i el d’Ensenyament i a l’entrega de les plaques hi va asistir el Director General de PolítiquesAmbientals i medi Natural, Sr. Ferran Miralles del Departament de Territori i Sostenibilitat, i el Subdirector  General d’Innovació, Formació i Orientació, Sr. Àngel Domingo, representant el Departamentd’Ensenyament.

En acabar l’Acte es va poder gaudir de l’actuaciód’en Dani Jiménez, que va presentar algunsdelsseusexperiments i es va poder visitar el museu Agbar.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.