L’escola Salvador Espriu celebra el “Let’s clean up day”

Participen al programa europeu “Let’s Clean Up Europe” netejant el marge esquerra del riu Segre al seu pas per Vallfogona de Balaguer

Netegen el marge esquerra del riu Segre al seu pas per Vallfogona de Balaguer. Son els alumnes de l’escola Salvador Espriu d’aquest municipi de la Noguera que des de fa uns anys celebra el “Let’s clean up day” en el marc del programa europeu “Let’s Clean Up Europe”.

Com a escola verda des del 2002 el centre realitza activitats de sensibilització mediambiental amb el seus alumnes i precisament aquesta acció europea consisteix en realitzar activitats de conscienciació a través de la recollida de residus abocats a espais com boscos, platges o marges de rius.

El “Let’s Clean Up Europe”, organitzat per la Unió Europea, a Catalunya està impulsat per l’Agència de Residus de Catalunya, i s’hi poden inscriure entitats públiques i privades amb activitats de neteja de l’entorn.

A la comarca de la Noguera municipis com Àger, Ivars de Noguera i Tiurana han organitzat activitats durant el mes de setembre al voltant d’aquesta acció.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.