L’Escola d’Adults de Balaguer comença el curs amb 300 alumnes matriculats

El centre celebra el seu 10è aniversari amb rècord d’alumnes

L’Escola d’Adults de Balaguer ha començat aquesta setmana el curs 2019-2020 amb 300 alumnes matriculats, tot un rècord a l’inici de curs quan encara queden places lliures que podrien fer augmentar la xifra.

Aquest any l’Escola d’Adults compleix 10 anys entre aules prefabricades. Els grans reptes per als propers anys passen per disposar d’un edifici propi i poder estendre l’ensenyament d’adults arreu de la comarca de la Noguera.

El centre ofereix una amplia oferta d’ensenyaments com nivells instrumentals o idiomes com l’Anglès, curs amb més demanda a Balaguer.

Com a novetat d’enguany l’Escola d’Adults de Balaguer engega un pla pilot subvencionant els llibres de català i castellà en els seus nivells inicials. Amb aquesta mesura es pretén una millor integració de l’alumnat nouvingut.

Per celebrar el 10è aniversari, el centre ha organitzat diversos actes al llarg del curs. El primer serà el proper 3 d’octubre amb una conferència sobre intel·ligència emocional a la sala d’actes de la Paeria de Balaguer.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.