Es publica la web del voluntariat i l’associacionisme de la Noguera

El nou portal web és https://voluntariat.ccnoguera.cat/

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Punt de Voluntariat i el Pla d’Acció Comunitària Inclusiva, han publicat la web “Voluntariat, Associacionisme i Acció Comunitària de la Noguera”.

Per donar-la a conèixer, se’n va fer la presentació el dia 5 d’abril, a la seu del Consell Comarcal de la Noguera, a la qual van assistir una seixantena de persones membres d’entitats i ajuntaments de la comarca.

Aquesta pàgina web té la finalitat de promoure el voluntariat a la Noguera, donar suport a l’associacionisme i esdevenir una nova eina a disposició de la ciutadania, que aglutini informació sobre les entitats i voluntariats, així com les activitats, accions, programes i serveis  comunitaris que hi ha disponibles a la Noguera. Per això està adreçada a entitats sense ànim de lucre, a persones interessades en l’associacionisme i el voluntariat, a professionals dels àmbits de salut, de l’educació, de la seguretat, dels serveis socials,  i casals cívics i comunitaris, així com a altres professionals de l’administració pública i a tota la ciutadania en general.

En la presentació es va donar a conèixer el funcionament de la web i es va animar totes les entitats a participar-hi, ja que el proper pas és nodrir-la també amb la informació que les entitats considerin d’interès.

La pàgina web és fruit d’un treball transversal i en xarxa entre el Punt de Voluntariat i el PLACI de la Noguera, i a més a més a partir del treball col·lectiu entre diferents departaments i administracions, com Salut, Salut Pública, Educació, Paeria de Balaguer… elaborarem el Mapa de Recursos Comunitaris de la Noguera, que quedaran reflectits també dins la web coma eina de consulta.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.